Müteahhit Şişli Belediyesi'ni bastı

Bir müteahhit, kendisine verilen arazi sözü tutulmayınca belediyeyi bastı. Müteahhit, silahını başına dayadığı yapı kontrol müdürünü darp etti. Başkan İnönü, kayıtları sildirdi.

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 30 Ocak 2016 08:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müteahhit Şişli Belediyesi'ni bastı

ERCAN ÖZTÜRK

Oğlunun düğün ve balayını masraflarını işadamlarına ödettirdiği iddiasıyla gündeme gelen Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün canı bu kez silahlı kavgayla sıkılacak. Şişli Gülbağ'da inşaat yapan bir müteahhit, belediyenin kendisine verdiği sözü tutmaması üzerine belediyeyi bastı. Müteahhit M.Y., "Benden para aldınız hem de izin vereceğiz diye söz verdiniz" diyerek Yapı Kontrol Müdürü Muharrem Çınar'ı dövdü.

RASTGELE ATEŞ ETTİ

Yanında adamları da bulunan Y., daha sonra Çınar'ın kafasına silah dayadı. Silahı bir müddet sonra Çınar'ın kafasından çeken Y., daha sonra rastgele iki el ateş etti. Olayı duyan İnönü, kamera kayıtlarını sildirme talimatı verdi. Muharrem Çınar ve Mıntıka Mühendisi Kanber Aydoğdu İnönü tarafından açığa alındı. Geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan olayda polis raporunun tutulmadığı öğrenildi.

Polis geldi ama ortada davacı yok

Kavga kısa sürede Hayri İnönü'nün kulağına da gitti. İnönü ilk olarak olayın gerçekleştiği kattaki güvenlik kamera görüntülerin sildirilmesi talimatını verdi. Daha sonra ise Çınar'a davacı olmaması için talimat veren İnönü, olayı kapatmak için var gücüyle mücadele etti. Polis olaydan sonra belediyeye gitse de kimse şikayetçi olmadı. Çınar'ın polise, "Mahallede top oynarken çıkan bir tartışma gibi bir olay yaşandı. Tatlıya bağladık" dediği öğrenildi.

'Mühendise zabıtaya rüşvet verdim'

Müteahhit M.Y'nin Çınar'a., "Zabıtaya ayrı mühendise ayrı rüşvet verdim. Madem olmaz diyecektiniz o zaman benden niye rüşvet aldınız" diye çıkışınca Çınar, " Parayı kim aldıysa bunu ona söyleyin" yanıtını verdi. Çınar'ın bu sözüne sinirlenen Y., silahını iki el ateşledikten sonra, "Bu kurşunları sana değil benden rüşvet alanlar için sıktım" yanıtını verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber